Έχουμε μια πολιτική επιστροφής 14 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 14 ημέρες μετά τη λήψη του αντικειμένου σας για να ζητήσετε επιστροφή.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε, αχρησιμοποίητο, με τις ετικέτες του και στην αρχική του συσκευασία. Θα χρειαστείτε επίσης το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Για να ξεκινήσετε διαδικασίες επιστροφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@reddragon.gr. Εάν η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή, θα σας στείλουμε ενημέρωση αποδοχής της επιστροφής, καθώς και οδηγίες για το πώς και πού θα στείλετε το δέμα σας. Αντικείμενα και προϊόντα που μας στέλνονται χωρίς να ζητήσετε πρώτα επιστροφή δεν θα γίνονται δεκτά.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση επιστροφής στη διεύθυνση info@reddragon.gr
& στο τηλέφωνο 210 9921992.

Ζημιές και προβλήματα
Ελέγξτε την παραγγελία σας κατά τη λήψη και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή εάν λάβετε λάθος αντικείμενα, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα και να το διορθώσουμε.

Εξαιρέσεις / Μη επιστρεφόμενα είδη
Ορισμένοι τύποι αντικειμένων δεν μπορούν να επιστραφούν, όπως αλλοιώσιμα αγαθά (όπως τρόφιμα, λουλούδια ή φυτά), προσαρμοσμένα προϊόντα (όπως ειδικές παραγγελίες ή εξατομικευμένα αντικείμενα) και είδη προσωπικής φροντίδας (όπως προϊόντα ομορφιάς). Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές για επικίνδυνα υλικά, εύφλεκτα υγρά ή αέρια. Επικοινωνήστε μαζί σας εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε είδη που είναι σε προσφορά ή δωροκάρτες.

Ανταλλαγές
Ο γρηγορότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε αυτό που θέλετε είναι να επιστρέψετε το αντικείμενο που έχετε, και μόλις γίνει δεκτή η επιστροφή, κάντε ξεχωριστή αγορά για το νέο προϊόν.

Επιστροφές χρημάτων
Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και ελέγξουμε τα αντικείμενα της επιστροφής σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφεί αυτόματα το ποσό της πληρωμής που εκτελέσατε κατά την αγορά των αντικειμένων. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία των πιστωτικών καρτών σας.